Do góry

Przekąski Przepis na:

Egginbread

Przekąski

Autor: sharpenn

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 27

Dodano: 18.07.2008

Odsłon: 6877

To jest naprawdę pyszne i bardzo łatwe w przygotowaniu!

Składniki

  • Kromka chleba, 4 szt
  • jajko, 2 szt
  • szynka, 6 plasterków
  • ser, 10 dkg
  • pieprz i wegeta, jak kto lubi
  • olej, pół szklanki
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Plasterki szynki pokroić w kostke, ser zetrzeć.Jajka rozbić na talerz i wymieszać z szynką i serem.Doprawić przyprawami.Z kromek chleba wyjąć środek a skórke podsmarzyć z obu stron.Jak skórka się zarumieni wlać jajko z szynką i serem tak aby wypełniło środek kromki i lekko sie wylało.Smarzyć z obu stron aż jajko dobrze się zetnie.Można jeść z ketchupem, majonezem lub innymi sosami. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

agatasur 01 sierpnia 2008 No faktycznie fajny przepis-wypróbuję w niedziele :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

keymaster 23 lipca 2008 Pysznościowe !!!
Prościutkie do zrobienia i bardzo smaczne. Polecam z ketchupem.

Genialne śniadanko :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń