Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ,szybkie i smaczne danie.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1786
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Składniki
Cebule obieramy ,kroimy w kostkę i szklimy na oliwie. Dodajemy mięso mielone ,solimy i rozdzielamy widelcem podczas smażenia. Następnie dodajemy pieczarki pokrojone w ósemki i lubczyk ,chwilę podsmażamy i zalewamy bulionem. Dusimy na wolnym ogniu 10 min, Dodajemy śmietanę rozrobioną z mąką ,zagęszczamy sos. Do smaku przyprawiamy solą i pieprzem. Zdejmujemy z ognia i dodajemy posiekany koperek. Dokładnie mieszamy. Podajemy z makaronem farfalle ugotowanym według wskazówek na opakowaniu.