Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników szpinaku. I nie tylko...
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 368
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 501
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1351
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 84
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 368
Składniki
Na 2-3 łyżki gorącego masła wrzuciłam posiekaną cebulę. Kiedy się zeszkliła dodałam 2/3 opakowania szpinaku. Ja kupuję szpinak w kulkach - łatwiej podzielić opakowanie na kilka porcji. Osoliłam i co jakiś czas mieszałam, aby szpinak równomiernie się odmrażał. Kiedy był już niemal papką, dodałam 4 ząbki czosnku i smażyłam ok 5 minut. Po tym czasie wyłączyłam gaz pod patelnią i dodałam śmietanę - 3 łyżki. Podałam z makaronem farfalle. A oto mój filmik pokazujący przygotowanie szpinaku.