Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i syte dania na nadchodzące chłodne dni :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Fasolę moczę całą noc i gotuję w tej samej wodzie. Dodaje liść laurowy,pieprz w ziarnkach,degustę ,paprykę ostrą i słodką. Dodaje pietruszkę i seler starty na najmniejszych oczkach. Gotuję a w tym czasie przesmażam kiełbaskę ( w pół plasterki),cebulkę w kostkę i 3 ząbki czosnku również w kostkę. Po przesmażeniu dodaje do fasoli wraz z marchewką w plasterki. Gdy fasola będzie miękka dodaje keczup i koncentrat. Smacznego :)