Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 43
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 143
Składniki
fasole namoczyc na noc. nastepnego dnia w dosyc duzym garnku gotowac kosc wedzona az bedzie mieka dodac do wywaru ziele angielskie lisc laurowy pieprz sol pieprz ziolowy ziarenko smaku oczywiscie wedlug uznania doprawiamy. nastepnie wsypujemy fasole . Miedzy czasie kroimy kielbase w kostke i smazymy kiedy fasola bedzie mieka dodajemy kielbase przecier i zaprawiamy maka z woda nastepnie dodajemy bazylie majeranek oregano (tyle ile kto lubi)i posiekane zabki czosnku potem probujemy jesli bedzie malo slona dadajemy magi