Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemność smakowania w długie zimowe wieczory:)))Dobre dla zapracowanych jako śniadanie do pracy lub szybki obiadowy dodatek:)))smaczny zarówno na zimno jak i na gorąco:)))Super przepis:)pamiątka po mojej babuni:)))Niepowtarzalny smak:))))
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 198
Składniki
Fasolę obgotować,ale żeby nie była zbyt miękka:)pokroić na dowolne kawałki.Cebule pokroić w talarki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach,poddusić razem na oleju,dodać wszystkie przyprawy dobrze wymieszać.Przelać farsz do fasoli. Jeszcze gorące nakładać można w słoiki i pasteryzować 30 minut,bo to fasola!!!!!.