Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak fasolka to tylko przez siebie wyhodowana :)
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36044
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 174
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 310
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 378
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36044
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 174
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 310
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 378
Składniki
Fasolkę obrać i umyć. Ugotować w osolonej wodzie. Gdy będzie miękka (trzeba sprawdzać co jakiś czas żeby nam się nie rozgotowała) to odcedzamy dodajemy masło i bułkę tartą zostawiamy na 5 minut pod przykryciem następnie wstrząsamy garnkiem żeby się wszystko dobrze połączyło i nakładamy na talerze. Smacznego