Do góry

Sałatki Przepis na:

FASOLKA SZPARAGOWA W SOSIE CZOSNKOWYM

Sałatki

Autor: orion

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 5

Dodano: 26.08.2009

Odsłon: 4829

PRZEPYSZNA SAŁATKA

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. FASOLKĘ NALEŻY UMYĆ ,POKROIĆ NA KAWAŁKI,ZAGOTOWAĆ W OSOLONEJ WODZIE..NA PATELNI ROZGRZAĆ OLEJ ,DODAĆ WYCIŚNIĘTY PRZEZ PRASKĘ CZOSNEK,LEKKO PODDUSIĆ, DODAĆ MĄKĘ ,WYMIESZAĆ,(NIE RUMIENIĆ) WLAĆ MLEKO ,CIĄGLE MIESZAJĄC ABY NIE POWSTAŁY GRUDKI, NASTĘPNIE DODAĆ UGOTOWANĄ FASOLKĘ,DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM, WYMIESZAĆ.PODAWAĆ NA CIEPŁO JAKO PRZYSTAWKĘ DO OBIADU. SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń