Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może wydać się to dziwne ,może kontrowersyjne ,może zbyt proste połączenie fasolki szparagowej z majonezem. Czasami warto wyjść z ram ,przełamać stereotypy ,choć pomysł na tę fasolkę jest sprzed kilkudziesięciu lat nadal budzi wiele sprzecznych komentarzy. Jedni kochają ,drudzy zaś nienawidzą. Właściwie tak jest z każdym przepisem…ale to dobrze. Nie każdemu przecież wszystko musi smakować.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 16
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1022
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 336
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 16
Zbliżające się święta wielkanocne zainspirowały mnie do stworzenia czegoś wyj...
Odsłon: 1022
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 336
Składniki
Fasolkę gotować w osolonej wodzie do czasu ,aż zmięknie. Odcedzić. Wrzucić do miski ,dodać majonez tyle, ile lubimy,uważając by nie stał się to majonez z fasolką ;)Dokładnie wymieszać i od razu podawać