Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wegetariańskie danie z meksykańską nutą ...HEJ!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 50
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 118
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 39
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 50
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 118
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 39
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, ugotować na półtwardo.
Warzywa korzeniowe obrać i zetrzeć na grubych oczkach tarki, cebulę i paprykę posiekać w kostkę. Wszystkie składniki połączyć wraz z fasolą i doprawić na ostro ( jak to w Meksyku:)). Piec bez przykrycia w temp. 180 st. ok.60 min.
Danie świetnie smakuje samodzielnie ( z pajdą chleba) lub jako dodatek do mięs. Smacznego