Do góry

Dodatki Przepis na:

Fasolka z piekła rodem ;)

Dodatki

Autor: Kurka_domowa

Przepisów i artykułów: 126 Ocena: 3176

Dodano: 20.08.2012

Odsłon: 10400

Znudziła mi się fasolka szparagowa podawana w bułce tartej, więc zaczęłam kombinować :) Eksperyment okazał się bardzo trafny.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Fasolkę obgotowałam na półmiękko na parze. Czosnek przecisnęłam przez praskę, pomidory pokroiłam w malutką kostkę. Na patelni roztopiłam masło, wrzuciłam czosnek, po chwili pomidory i smażyłam przez kilka minut.

  2. Kiedy fasolka była już zupełnie miękka dodałam koperek i śmietanę. Całość dokładnie wymieszałam.

  3. Taka fasolka może robić za sałatkę do obiadu, albo można ją wsunąć ze świeżym pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kurka_domowa 27 sierpnia 2012 Dzięki za miłe komentarze i oczywiście również pozdrawiam Jakuba26 i całą resztę :)

30 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 21 sierpnia 2012 O sorki,zrobiłam błąd, bo na pewno pisze się oddzielnie.

30 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

goramarcina1 21 sierpnia 2012 świetny pomysł - wypróbuję napewno.Pozdrawiam

30 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń