Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, zdrowy, smaczny, niskokaloryczny obiad- mozna podac z kasza, ryzem lub makaronem.
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3305
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 217
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 49
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3305
Składniki
Marchewke pokroic w plastry, papryke w kostke, cebule posiekac. W garnku rozgrzac lyzke oleju, wlozyc marchew, przecisniety przez praske czosnek i posiekana cebule i chwile smazyc- potem dodac odrobine wody i dusic warzywa, az beda polmiekkie. Nastepnie dodac papryke, pomidory i przyprawy, dobrze wymieszac i gotowac na wolnym ogniu do miekkosci. Pod koniec gotowania dodac pokrojona w kostke cukinie. Fasole wysypac na sitko, przelac zimna woda i odcedzic. Dodac do warzyw, dobrze wymieszac i gotowac razem ok 2 minut.