Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 557
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 90
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 557
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 90
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę i zeszklić na oleju.
Pieczarki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli.
Dusić razem do momentu, aż odparuje nadmiar wody.
Przyprawić do smaku vegetą i pieprzem.
Do uduszonych pieczarek dodać ser utarty na tarce o dużych oczkach i wszystko razem wymieszać.
Bułki przeciąć na pół i wydrążyć z nich środki.
Tak przygotowane bułki posmarować masłem, napełnić farszem i i "złożyć" aby z powrotem przypominały całą bułkę.
Tak przygotowane bułki obtoczyć w jajku z mlekiem a następnie w bułce tartej.
Smażyć je na głębokim tłuszczu, aż się zrumienią.
Podawać z barszczem czerwonym.
Smacznego:)