Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 142
Składniki
Piersi z kurczaka kroić w kostkę, (smarzymy) Cebulę szklimy na maśle na złoto, dodajemy do niej pokrojone pieczarki, solimy i dusimy. Ryż gotujemy w osolonej wodzie do usmarzonego mięsa dodajemy pieczari i cebulęi. doprawiamy papryką oraz solą i pieprzem wedle smaku i potrzeb. Dusimy. Umyte i oczyszczone papryki (z odciętymi kapeluszami) napełniamy farszem i pieczemy w piekarniku około 20-30 minut w temp. 180 stopni.