Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie, akurat na czasie. :)
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 760
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 536
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 760
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Papryki umyć, odciąć ogonki i wydrążyć.
Mięsko przyprawić, dodać surowe jajko, ryż i drobno posiekana cebulkę oraz natkę pietruszki. Wymieszać z obranymi ze skórki, pokrojonymi pomidorami.
Układać farsz w paprykach, przekładając plastrami sera (jak makaronem w lasagne), tak aby ostatnia warstwą był farsz.
Zapiekać w piekarniku ok 35-40 minut. Pod koniec zapiekania, położyć na wierzch po plasterku sera.