Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie to jest wyśmienite, smakuje wszystkim szczególnie dzieciom. Czas przygotowania jest szybki. Polecam!!!!!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 234
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 100
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 234
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Składniki
Na początek wydrążamy papryki,myjemy filet kroimy go w kosteczkę,i smażymy na małym ogniu przyprawiając do smaku. W między czasie obieramy pieczarki, również je smażymy, i doprawiamy. Do wydrążonych
papryk na sam spód kładziemy plaster sera, i na przemian raz filet raz pieczarki,jak już nasze składniki tam się zmieszczą, na wierzch kładziemy następny plaster sera , i tak postępujemy z każdą papryką. Przygotowane
papryki wkładamy do wysmarowanego naczynia żaroodpornego, i pieczemy w nagrzanym piekarniku, zależy od piekarnika ja piekę , do momentu jak się ser roztopi. SMACZNEGO !!!