Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 68
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 192
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 104
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 68
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 192
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 104
Składniki
Oddzielamy kapelusze od nóżek.Nóżki kroimy drobno cebulke też.Smażymy cebule z nózkami na końcu wbijamy jajko.Doprawiamy do smaku.Przestudzony farsz nakładamy do kapeluszy.Następnie obtaczamy w jajku[do jajka dodaje się troche mąki] i bułce tartej.Smażymy na złoty kolor.
Jeśli ktoś chce moze jeszcze po usmażeniu położyc troche sera żółtego i zapiec w pikarniku 10 minut.