Do góry

Przekąski Przepis na:

faszerowane pomidory

Przekąski

Autor: madzia_89

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 42

Dodano: 19.01.2009

Odsłon: 1127

łatwe w wykonaniu

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pieczarki pokroić w kostke, wymieszac z groszkiem, kukurydza. majonez zmieszać z musztardą i żółtkami - utrzec na jednolita mase. wymieszac ze składnikami. cebule pokroic drobno i dodac do całości. Dodac pieprz i sól.Pomidorom poodcinac czubki i wyjąć miąższ. gotową sałatkę powkładać do wydrążonyc pomidorków :) poprzykrywac zoltym serem, wstawic do mikrofalówki aby ser sie roztopił :) gotowe

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń