Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faworki dużo pochłaniają pracy. Ale dla samego smaku, warto czasami się poświęcić. Niestety wielkim minusem jest to, że bardzo szybko znikają.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Zagnieść ciasto z podanych składników. · Przy pomocy tłuczka lub wałka obić ciasto przez kilkanaście minut. Składać na pół i uderzać dalej. · Podzielić na mniejsze części i wałkować najcieniej jak się tylko da. · Pociąć na paski radełkiem, w każdym zrobić nacięcie, przewlec przez otwór. · Piec na gorącym smalcu lub oleju. · SMACZNEGO !!!