Do góry

Zupy Przepis na:

filet z kurczaka z fasolka szparagowa i kurkami

Zupy

Autor: rajman

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 13

Dodano: 13.07.2008

Odsłon: 2400

dwa filety z kurrczaka,05.kg zielonej fasolki szparagowej,03.kg kurek,parmezan, przyprawa do gyrosa sos czosnkowy

Składniki

  • filet z kurczaka,zielona fasolka szparagowa, kurki,przyprawy,sos czosnkowy,parmezan
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. na malym ogniu smazymy na oleju dwie piersi kurczaka(mieso nie jest wtedy suche),wczesniej filety pocieram przyprawa do gyrosa,pod koniec smazenia posypuje tartym parmezanem,do tego dodaje ugotowana wczesniej zielona fasolke szparagowa wymieszana ze smazonymi kurkami ,fasolke i grzyby polewam sosem czosnkowym

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń