Do góry

Dania główne Przepis na:

Filet z piekarnika

Dania główne

Autor: monika1

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 11

Dodano: 29.10.2009

Odsłon: 5667

Obiad zrobiony "na szybko"

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety rozbić, jak na kotlety. Doprawić do smaku.

  2. W naczyniu żaroodpornym wyłożyć folię aluminiową. Ułożyć na niej durowe kotlety.

  3. na patelni podsmażyc pokrojone pieczarki z cebulką, doprawić. Wyłożyć je na kotlety.

  4. Na pieczarki wyłożyć majonez ( ok. 1 łyżki na kotlet). Posypać grubą warstwą sera żółtego. Wstawić do piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń