Do góry

Dania główne Przepis na:

Filety rybne w pomidorach

Dania główne

Autor: Befado

Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 198

Dodano: 16.12.2009

Odsłon: 1286

Wyśmienite na różne okazje.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety opiec w jajku i bułce tartej.

  2. Cebule pokroić na pół plasterki i sparzyć.

  3. Ogórki pokroić w kostkę.

  4. Wszystkie składniki zalewy zagotować.

  5. Zimne ryby przełożyć cebulą i ogórkami.

  6. Zalać gorącą zalewą.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Befado 02 maja 2010 NIE SPARZONA Z ZALANA GORĄCA ZALEWĄ ROBI SIĘ GORYCZKOWATA.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

alicja 31 stycznia 2010 Filety proponowałabym opiec w mące,a cebuli nie trzeba sparzać ,sama zmięknie po zalaniu gorącą zalewą,mam ten przepis u siebie,robię go od lat,zapraszam do mnie

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń