Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 288
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 288
Składniki
Filety umyc i osuszyc.Nastepnie posypac sola i pieprzem z obu stron i pokropic sokiem z cytryny.Odstawic na ok.15-20min.Olej rozgrzac z masłem na patelni i smażyc filetyok.5min.W tym czasie obrac ogórek i przekroic na polowe,pestki usunąc i pokroic w drobną kostkę włożyc do miski dodac wyciśnięty przez praskę czosnek.Natkę pietruszki i koperek opłukac i drobno posiekac.Jogurt z mlekiem dodac do ogórków z czosnkiem i dokładnie wymieszac.Przyprawic solą i pieprzem Sos polac na filety.