Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 78
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 39
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 104
Składniki
Żołądki oczyścić i ugotować. Ugotować wywar z warzyw (seler ,pietruszkę zetrzeć na tarce ,marchew pokroić w talarki) i kości ,dodać pokrojony czosnek. Miękkie flaczki odcedzić i ostudzić ,pokroić w paseczki ,dodać do wywaru. Sporządzić zasmażkę z tłuszczu ,cebuli i mąki. Dodać do flaczków. Zrumienić bułkę tartą na maśle ,połączyć z flaczkami ,dodać koncentrat pomidorowy. Doprawić przyprawami. Zagotować.