Do góry

Dania główne Przepis na:

FORSZMAK

Dania główne

Autor: alislaw

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 3

Dodano: 05.05.2009

Odsłon: 2572

dobre na imprezke

Składniki

  • 50dkg miesa woloweggo ,1 cebula ,4 cienkie parowki,25dkg boczku wedzonego,3 srednie ogorki kiszone
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mieso pokroic w cienkie paseczki przesmazyc na cebluce ,smazyc az bedzie miekkie

  2. parowki pokroic w plasteki ,boczek w kostke ,ogorki w kostke,wszystko wymieszac z mieskiem dolac wody i chwilke pogotowac doprawic do smaku sola pieprzem i tym co kto lubi.A na konioec podbic maka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń