Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2477
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18214
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2477
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18214
Składniki
Na połowę ciasta francuskiego wyłożyć masę makową. Złożyć ciasto na pół - tak że w środku jest masa. Wyciąć kształt choinki i ponacinać jak na zdjęciu.
Każdy paseczek trzeba powywijać.
Gotową choinkę posmarować roztrzepanym jajkiem i piec wg. wskazówek na opakowaniu z ciasta francuskiego