Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2009
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 274
Polecam.
Odsłon: 1796
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 689
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 40
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Odsłon: 2009
Zdrowa porcja warzyw, doskonała na kolację lub do pracy.
Odsłon: 274
Polecam.
Odsłon: 1796
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 689
Sałatka śniadaniowa z grzanek, natki pietruszki, ziela estragonu, ziemniaczkó...
Odsłon: 40
Składniki
Na połowę ciasta francuskiego wyłożyć masę makową. Złożyć ciasto na pół - tak że w środku jest masa. Wyciąć kształt choinki i ponacinać jak na zdjęciu.
Każdy paseczek trzeba powywijać.
Gotową choinkę posmarować roztrzepanym jajkiem i piec wg. wskazówek na opakowaniu z ciasta francuskiego