Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SUPER PRZEKĄSKA NA IMPREZKĘ - NA CIEPŁO LUB ZIMNO
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 297
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 166
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2957
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2815
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 297
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 126
Polecam.
Odsłon: 166
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2957
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2815
Składniki
CIASTO FRANCUSKIE POKROIĆ W PASKI OK 2 CM. SZEROKOŚCI I OK 10 CM. DŁUGOŚCI. POŁOŻYĆ NA NIE TAK SAMO POKROJONE PASKI SERA ŻÓŁTEGO ORAZ BOCZKU, WCZEŚNIEJ POSMAROWANE MUSZTARDĄ. POŁOŻYĆ KIEŁBASKĘ LUB POKROJONĄ PARÓWKĘ.
WSZYSTKO ZAWINĄĆ.. ZOSTAWIAJĄC NA WIDOKU KIEŁBASKĘ.. :) powinna mieć tak ok 5 cm długości.. NA KONIEC SMARUJEMY ROZTRZEPANYM JAJKIEM, MOŻNA NAKROIĆ DELIKATNIE JAKIEŚ WZORKI NOŻYKIEM.
TAK PRZYGOTOWANE KIEŁBASKI UKŁADAMY NA BLASZCE I WKŁADAMY DO PIEKARNIKA NAGRZANEGO DO 180 ''''c NA OK 25 MIN.. AŻ SIĘ PRZYRUMIENIĄ ..
POSTARAM SIĘ DODAĆ ZDJĘCIE BO CIEZKO MI OPISAĆ :)