Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 05-09-2011
Znakomite!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 726
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 726
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
Z ugotowanego udka kurczaka zdjęłam mięso i drobno je pokroiłam. Kapustę kwaszoną mocno odcisnęłam i drobno pokroiłam. Cebulę posiekałam i podsmażyłam na oliwie. Wszystkie składniki wymieszałam, dodałam starty żółty ser i dużo pieprzu, szczyptę soli. Farsz nakładałam na kawałki ciasta francuskiego, które zawijałam w pasztecik. Po wierzchu posypałam sezamem. Piekłam w 220 stopniach przez 15 minut.