Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Slodkie sniadanie w weekendowy poranek
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32539
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 38
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 61
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 899
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 324
Składniki
Pomarancze obrac ze skorki i usunac blony i pestki. Jajka roztrzepac, dodac mleko, wanilie lub rum i wymieszac wszystko razem. Nastepnie maczac kazda kromke chleba w w jajecznej mieszance i klasc na rozgrzana patelnie z rozpuszczonym maslem.Smazyc do zrumienienia, nastepnie przewrocic na druga strone i rowniez smazyc az tost sie zrumienii
Po usmazeniu,Posypac tosty cynamonem i cukrem, dodac pomarancze i polac syropem.