Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po pierwsze : truskawkowy kisiel, który obowiązkowo jem z sokiem. Po drugie: frużelina do gofrów.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 196
Składniki
Zawiesinę utrzeć tak, aby miała jednolitą konsystencję. Zagotować wodę z truskawkami (lekko rozdrobnione za pomocą łyżki) i cukrem. Następnie wlać do niej zawiesinę i mieszać do momentu, aż powstanie kisiel.
Uwaga: Ilość cukru możemy zwiększyć. Wszystko zależy od tego, jak słodki chcemy deser.
SMACZNEGO :)