Do góry

Dania główne Przepis na:

FRYWOLNOŚĆ

Dania główne

Autor: rajman

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 13

Dodano: 23.11.2008

Odsłon: 897

delikatne mieso , lekkostrawne

Składniki

  • 0.5 kg cięlęciny, 0.5 kg podgrzybków,puszka zielonego groszku, pietruszka
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. cielęcine i pogrzybki, pokroić i podsmazyć na patelni,dodac zielony groszek z puszki i siekaną pietruszkę, na wolnym ogniu zagotować dodajac śmietanę kremówke

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: frywolność

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń