Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatnie aromatyczna,kremowa i sycàca uczta makaronowa ;-)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 36
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 54
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
fusilli gotujemy al dente siekamy czosnek i pietruszkę,peperoni kroimy w cienkie plasterki na rozgrzanà patelnię wrzucamy czosnek i peperoni i suszone pomidory pokrojone w paseczki, szklimy dodajemy mascarpone i kurkumę,mieszamy i podsmażamy do konsystencji sosu,solimy,dodajemy pieprz,odrobinę oliwy z oliwek i chilli fusilli podajemy z sosem,dekorujemy kawałkami mozzarelli I posypujemy pietruszkà Smacznego ;-)