Do góry

Przekąski Przepis na:

GALARETA Z ZIMNYCH NÓŻEK+OZRKI

Przekąski

Autor: juczka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 330

Dodano: 18.10.2009

Odsłon: 7551

WYŚMIENITA NA WSZELKIE PRZYJĘCIA.

Składniki

5-6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. MYJEMY DOKŁADNIE NÓŻKI I OZORKI.WKŁADAMY DO DUŻEGO GARNKA I GOTUJEMY TAK DŁUGO ,AŻ BĘDĄ MIĘKKIE.JAK JUŻ PRZESTYGNĄ OBIERAMY Z KOŚCI,A OZORKI KROIMY.WKŁADAMY JESZCZE DO GARNKA I GOTUJEMY Z JARZYNAMI I PRZYPRAWAMI GDY JUŻ JARZYNY SĄ MIĘKKIE DODAJEMY POKROJONY CZOSNEK,I PRZEKŁADAMY DO SALATEREK DO STĘŻENIA SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anetta73 18 sierpnia 2011 galaretka przepyszna,smak rewelacyjny...polecam,naprawde...:)

31 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

juczka 19 października 2009 JEST NAPISANE,ŻE SIĘ GOTUJE TAK DŁUGO AŻ BĘDĄ MIĘKIE ,A WŻUCAM DO JARZYN PO TO ŻEBY JARZYNY PRZESZŁY TYM SMAKIEM MIĘSNYM.OZORY OBIERAM Z TEJ BŁONY PRZED GOTOWANIEN.

30 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

RENIA730 19 października 2009 Miękkie mięso gotowane drugi raz ? A to nowość ! I nic nie piszesz o obieraniu ozorków, i nic o smaku i nic o czasie gotowania. Coś mi tu nie gra w tym przepisie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń