Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naturalna galaretka, bez zbędnych chemicznych dodatków. Smacznie i zdrowo. Do żelowania galaretki użyliśmy agar-agar.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22761
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5231
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22761
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5231
Składniki
Miąższ z arbuza miksujemy w robocie kuchennym na jednolitą masę. Przekładamy do rondelka, dodajemy grenadynę i agar-agar, dokładnie mieszamy i zagotowujemy. Zestawiamy z ognia lekko ostudzamy. Przed wylaniem do salaterek ponownie mieszamy. Wstawiamy do lodówki, do całkowitego stężenia.