Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:)
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13165
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 112
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22702
Smak wiosny!
Odsłon: 398
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 345
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13165
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 112
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22702
Smak wiosny!
Odsłon: 398
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 345
Składniki
Nektarynkę obieramy,kroimy na kawałki i wrzucamy do rondla. Dodajemy 50 ml wody,białe wino,cukier i sok z cytryny,zagotowujemy. Gdy nektarynka będzie już miękka,blendujemy. Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie,dokładnie łączymy z powstałym nektarem. Przelewamy do salaterek,odstawiamy do zestalenia. Śmietanę ubijamy ze szczyptą cukru i syropem miętowym,nakładamy na zastygniętą galaretkę.