Do góry

Przekąski Przepis na:

Garam Masala

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 25.02.2009

Odsłon: 609

Mieszanka przypraw niezastapiona w kuchni indyjskiej, ale takze aby nadac orientalny smak rodzimym potrawom. Szczegolnie polecam "schabowego" oproszonego Garam Masala!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wszystko razem dokladnie mieszamy i przechowujemy w szczelnie zamknietym pojemniczku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

luciunia 30 maja 2013 Świetna przyprawa,szczególnie do drobiu i warzyw...:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń