Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 799
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 45
Polecam.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 799
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 45
Składniki
Cebulę posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę i rozetrzeć z solą. Pomidory sparzyć, obrać ze skóry, pokroić Papryki umyć, oczyścić z gniazd nasiennych i pokroić. Ogórki pokroić. Wszystkie warzywa włożyć do miski, doprawić solą, pieprzem i octem winnym, wymieszać. Wstawić do lodówki, najlepiej na noc. Po zmacerowaniu do warzyw dodać przecier pomidorowy i wszystko zmiksować. Zupę doprawić do smaku. Podawać z listkami bazylii i grzankami czosnkowymi.