Do góry

Dania główne Przepis na:

GLAZUROWANE UDKA

Dania główne

Autor: kucka2008

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 3220

Dodano: 13.04.2008

Odsłon: 4639

SZYBKO I TANIO , SMACZNIE

Składniki

  • udka kurczaka, 8 SZT
  • SLODKA PAPRYKA
  • olej
  • PLYNNY MIOD, 4 LYZKI
  • sol
  • pieprz
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Udka osolic, posypac pieprzem i papryka. Na patelni rozgrzac olej, wlozyc udka, podsmazyc z obu stron po 2-3 minuty. Zdjac z patelni , posmarowac miodem. Przelozyc do brytfanny i piec okolo 20 minut w temp. 200 C .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kucka2008 15 kwietnia 2008 uwierz mi na slowo sa pyszne sproboj a sie przekonasz.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń