Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Mąkę , cukier waniliowy , proszek do pieczenia utrzeć mikserem.Białka jaj oddzielić i osobno zmieszać mikserem ( dzięki temu gofry będą pulchniejsze ) Żółtko jaja dodoać do zmiksowanych mąki,cukru waniliowego i proszku do pieczenia.Białka osobno ubić , po ubiciu dodać do mąki,cukry w. i proszku do p. Pozostało tylko upiec , w piekarniku lub gofrownicy ( ja polecam w gofrownicy ponieważ tam sie szybciej pieką ) Życzę smacznego ! :)