Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 56
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 101
Składniki
kapuste umyc i pojedyncze liscie sparzyc,osuszyc,sciac glaby z lisci, reszte kapusty- srodek poszatkowac i ugotowac,mieso drobno posiekac nozem, jak i pieczarki podsmazyc, czypior posiekac, to sa proporcje na 4 czesci .Mieso kapuste pieczarki z potartym ziemniakiem dodac 2 jajka i doprawic porzadnie pieprzem czarnym wszystko wymieszac dobrze, nadziewac golabki ukladac je w garnku parniku i dusic w wodzie okolo 20 min do 1/2godziny,do wody w parniku mozna dodac suszone grzyby, lub zrobic sos grzybowy z torebki .podawac z ziemniakami . Smacznego