Do góry

Dania główne Przepis na:

Gołąbki inaczej

Dania główne

Autor: Agat123

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano: 11.08.2008

Odsłon: 2617

Nie które osoby nie lubią kapusty w normalnych gołąbkach więc wyszukałam mały zamiennik.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kapustę zetrzeć na tarce i posoli. Odstawić na pół godziny żeby puściła sok, który trzeba zlać.

  2. Mięso wymieszać z jajami kaszka manną kapustą i czosnkiem – przyprawić.

  3. Smażyć na oleju tylko uważać bo kapusta może się przypalać. Gdy będą już rumiane wlać wodę i dodać koncentrat.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń