Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie które osoby nie lubią kapusty w normalnych gołąbkach więc wyszukałam mały zamiennik.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 138
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 132
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 138
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 101
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22718
Składniki
Kapustę zetrzeć na tarce i posoli. Odstawić na pół godziny żeby puściła sok, który trzeba zlać.
Mięso wymieszać z jajami kaszka manną kapustą i czosnkiem – przyprawić.
Smażyć na oleju tylko uważać bo kapusta może się przypalać. Gdy będą już rumiane wlać wodę i dodać koncentrat.