Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1031
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 290
Składniki
zetrzec ziemniaki tak jak na placki ziemniaczane+garstka krupy gryczanej lub manna , posolic do smaku,przyprawy do smaku+starta cebula,mozna czosnek,+pokrojony w kostke i podsmazony boczek z cebula(dodac do startych ziemniaków(ale uwaga!ma byc wystudzone))Formujemy golabki(nie zwracac uwagi ze farsz sie wylewa(robic te wszystkie czynnosci nad garnkiem)w trakcie pieczenia sok z farszu zgęstnieje) Zapiekac w piekarniku.......kiedy robilam to po raz pierwszy w Polsce,kazdy byl zdziwiony tym daniem,ale ciekaw - co to za smak.....czesto tego dania nierobie.....duzo roboty, a zjadaja bardzo szybko:>pozdrawiam .smacznego