Do góry

Dania główne Przepis na:

Golonka w kapuście

Dania główne

Autor: londis

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 5

Dodano: 05.09.2009

Odsłon: 2891

Smaczna staropolska kuchnia

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Golonkę umyć umieścić w dużym garnku obsypać kapustą kiszoną z sokiem, dodac pokrojoną kapustę słodką, grzybki wcześniej namoczone i pokrojone, zalac szklanką wody i gotować

  2. po 30 min dodać pokrojony boczek, kiełbasę cebulę, czosnek, a także przyprawy, gotować aż golonka zmięknie.

  3. Super smakuje z zimnym piwkiem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń