Do góry

Dania główne Przepis na:

GOLONKA W PIWIE

Dania główne

Autor: wiewiorka2222

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 33

Dodano: 15.01.2009

Odsłon: 2742

polecam

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Golonki opalić, opłukać. Piwo zagotować z bulionem i liściem laurowym, włożyć golonki , dolać 1/2 l wrzącej wody, gotować 20 min. wyjąć z wywaru natrzeć solą i pieprzem. piec 80 min. w temp 180 C. polewając wywarem z gotowania golonek, podawać z musztardą i pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń