Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 07-10-2008
Wyśmienita, ekskluzywna wersja znanego napoju. Warto spróbować!
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4801
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4801
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 942
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 229
Składniki
Mleko wlać do rondelka. Połamać czekoladę, wrzucić do mleka. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż do zagotowania. Zdjąć z ognia, dolać rum. Przelać napój do szklanek. Delikatnie dolać śmietankę. Posypać wierzch gałką muszkatołową.