Do góry

Przekąski Przepis na:

Gorące Jabłka w Miodzie

Przekąski

Autor: monfry

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0

Dodano: 03.01.2010

Odsłon: 850

Pyszne !!!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Dokładnie umyj jabłka, pomarańczę sparz. Pokrój owoce w łodeczki, usuń nasiona, pestki i ogonki. Ułóż je skórką do dołu w naczyniu do gotowania na parze. Ugotuj wodę w garnku, postaw na nim naczynie i gotuj owoce pod przykryciem ok. 6 min. Podawaj na gorąco, polej miodem, posyp cynamonem. SMACZNEGO !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń