Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 13
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 27
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 84
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 282
Składniki
Z papryki, pieprzu ziołowego, majeranku, soli i oleju, przygotować marynatę. Natrzeć schab. Owinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 2- 3 godz.
Schab włożyć do garnka, zalać wodą do 2/3 wysokości mięsa. Wrzucić liść laurowy, kilka ziaren pieprzu kolorowego, 1/2 łyżeczki soli i kilka suszonych grzybów (może być kostka bulionowa grzybowa). Gotować na małym ogniu przez 1 godzinę od momentu zagotowania wody. Od czasu do czasu odwracać mięso.
Mięso trzymać w wodzie do momentu wystudzenia. Od czasu do czasu mięso odwracać.