Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 200
Składniki
kwadratową blachę z piekarnika wykładamy papierem pergaminowym, wszystkie suche produkty wysypujemy na blachę i mieszamy dodajemy miód i olej i ponownie mieszamy. Gotową granolę wkładamy do piekarnika na 15-20 minut.co jakiś czas mieszamy żeby nam się nie przypaliło.
Ja jeszcze dodaje rodzynki, morele, żurawinę, orzechy i inne bakalie, jakie mam w domu. Smacznego