Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos jest przepyszny! Smakuje rewelacyjnie nie tylko do mięs z grilla lecz również świetnie nadaje się do kanapek, sałatek, pizzy i innych potraw:)
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 661
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 234
Składniki
Wszystko razem ze sobą wymieszać i doprawić oregano. Sos musi mieć ładny pomarańczowawy kolor (dlatego też można dodać więcej keczupu i musztardy- jeśli ktoś woli bardziej pikantne).
Wszystko razem ze sobą wymieszać i doprawić oregano. Sos musi mieć ładny pomarańczowawy kolor (dlatego też można dodać więcej keczupu i musztardy- jeśli ktoś woli bardziej pikantne).
Smacznego!:)
Smacznego!:)