Do góry

Dania główne Przepis na:

Grilowana makrela

Przepis dnia 2008-10-13
Dania główne

Autor: renia

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 890

Dodano: 21.11.2007

Odsłon: 20357

Pokusiłabym sie o stwierdzenie że ryby z grilla są o wiele lepsze od smażonych.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

rosynka 15 grudnia 2013 Fajna rybka tylko bez vegety, nie uzywam tej chemii.

19 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 14 czerwca 2010 to jest danie - mistrzostwo świata w prostocie i stylu , pycha

17 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

basiunia 02 lipca 2008 ojj pychotka ja tak robie pstragi i daje do srodka czosnek koperek i maselko polecam,,,,

18 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń